اسيدهاي موجود در سيب

۱۲۵ بازديد

اسيدهاي موجود در سيب، هنگام جويدن باكتري‌هاي دهان  را از بين برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تميز مي‌كنند. جويدن يك سيب مانند اين است كه از يك مسواك طبيعي استفاده كنيم. مطالعات نشان مي‌دهند كه سيب قادر است ذرات غذايي باقي مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاك كرده و فساد دندان و بيماري‌هاي لثه را از شما دور سازد. حتي كساني كه در گذشته از بيماري‌هاي لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فوايد ناشي از غني بودن سيب از ويتامينC  بهره‌مند شوند
مواد مغذي موجود در سيب باعث تقويت ساختار دندان‌ها مي‌گردد. ميناي دندان را محكم‌تر مي‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پيشگيري مي‌كند
اسيدهاي موجود در سيب، اثر ضدالتهاب و باكتري‌كش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌هاي علمي نشان داده است كه يك ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ي يك عدد سيب‌ترش حدود 90 درصد و بعد از يك ساعت تقريباً تمامي ذرات ميكروبي موجود در دهان از بين مي‌روند
جويدن سيب، عضلات فك را قوي‌تر مي‌سازد. آب سيب تازه بدون هر مكملي به دليل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شويه‌اي ساده و طبيعي محسوب مي‌شود
از بروز بيماري نقرس و درد مفاصل پيشگيري مي‌كند
يكي از بيماري‌هايي كه به‌طور مشخص به علت پرخوري و مصرف مداوم منابع حيواني (گوشت قرمز و چربي) و الكل بروز مي‌كند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگي ابتلا به اين بيماري ارثي است. در موارد شديد، بيمار با دارو و كمپرس سرد درمان مي‌شود. براي جلوگيري از گسترش و طولاني شدن بيماري، پيروي از برنامه‌ي غذايي فاقد گوشت و چربي، لازم است. همچنين سيب ميوه‌اي بسيار باارزش است؛ چرا كه هم‌چربي چنداني ندارد و هم موجب كاهش اوره مي‌گردد
سيب خام يا پخته مانع تشكيل اسيد اوريك در بدن مي‌شود و پس از مصرف آن مقدار كلي اسيدهاي ادرار، به ويژه اسيد فرميك افزايش مي‌يابد. از اين رو مصرف آن براي مبتلايان به درد مفاصل  و نقرس توصيه مي‌گردد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.