خواص معجزه آساي سيب

۱۱۵ بازديد

سيب، يكي از سلامت بخش‌ترين خوراكي‌هاي اطراف ما محسوب مي‌شود. از زمان‌هاي گذشته مردم جهان علاقه‌ي فراواني به ميوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلي سيب مناطق سردسير شمال اروپا بوده و از آنجا اين ميوه‌ي با ارزش و مفيد به نقاط ديگر جهان منتقل شده است
سيب يكي از ميوه‌هايي است كه قبل از ديگر ميوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دير باز با سيب پيوند خورده است. سيب نشانه‌ي عشق و باروري، دوستي، زيبايي، خوش‌بختي، تندرستي، دانايي، خوشي، نيرومندي و ; مي‌باشد. سيب داراي انواع بسيار متفاوتي است
افرادي كه به طور منظم سيب مي‌خورند، ميزان تندرستي خود را افزايش مي‌دهند و علاوه بر آن از بروز بيماري‌هاي متعددي كه به‌دليل كمبود عناصر حياتي پيش مي‌آيد جلوگيري مي‌نمايند
همه‌ي سيب‌ها مانند هم نيستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ي متفاوت در گونه‌هاي مختلف، تعيين كننده‌ي نوع مصرف آن‌ها است. مواد مغذي موجود در يك سيب به اندازه‌ي آن بستگي دارد، نه نوع آن. انواع سيب پس از مركبات ) پرتقال ، نارنگي ، ليموشيرين، ليموترش  و گريپ فروت) و موز ، عمده‌ترين ميوه‌ي‌ پرورشي در سطح دنيا هستند
سيب سرشار از ويتامين‌ها، تانن، مواد معدني و فيبر (سلولز گياهي) مي‌باشد. تركيبات شيميايي موجود در ميوه‌ي سيب بر حسب نژادهاي گوناگون آن متفاوت است
از جمله فوايد سيب مي‌توان به موارد زير اشاره نمود
سيب در حفظ طراوت و شادابي پوست موثر است
با استفاده از سيب مي‌توان ناراحتي‌هاي شايعي مانند خشكي پوست، ترك خوردگي پوست، رنگ پريدگي و بسياري از بيماري‌هاي پوستي  طولاني و مزمن را از بين برد يا نشانه‌هاي آن‌ها را كاهش داد
لازم به ذكر است كه اين قابليت سيب به دليل وجود ريبوفلاوين (ويتامينB2)، ويتامين C  و A  ، مواد معدني مانند آهن، منيزيم، كلسيم  و پتاسيم مي‌باشد
فشارخون را منظم مي‌كند
خوردن سيب و حتي بو كردن سيب، باعث كاهش فشار خون  مي‌شود. بررسي انجام شده توسط دانشگاه ييل (YALE)  نشان داد كه تنها يك بار بو كشيدن سيب، فشارخون بيماران را پايين مي‌آورد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.